≡ Menu

Taxi Arnhem

Taxi Arnhem

Taxi Arnhem is gevestigd in provincie Gelderland en rijdt door heel Nederland. Taxi Arnhem is tevens goedkoop en biedt taxidiensten aan tegen een vooraf afgesproken vaste prijs. De prijzen zijn ook op de website van Taxi Arnhem te vinden. Taxi Arnhem rijdt door heel Nederland en buitenland o.a. België en Duitsland.

De taxidiensten van Taxi Arnhem bestaan uit:

Luchthavenvervoer (Nederland, Belgie en Duistland)

Taxi Arnhem rijdt dagelijks naar luchthavens en hierdoor kan Taxi Arnhem een vaste en voordelige prijzen hanteren. Taxi Arnhem rijdt bijvoorbeeld naar Taxi Arnhem naar Schiphol, Taxi Zwolle naar Rotterdam The Hague Airport en Taxi Arnhem naar Eindhoven Airport.

Personenvervoer

U bestelt een taxi voor het gewenste aantal personen. U betaalt een tarief per taxi, ongeacht het aantal personen dat in deze taxi plaats neemt, maximaal 4 personen voor sedan-/stationwagen en maximaal 8 personen voor een taxibus. De taxi verschijnt (zo nauwkeurig mogelijk) op de door u gewenste tijd en brengt u direct naar de door u gewenste bestemming, de bestemming mag ook in het buitenland zijn.

Evenementen-/uitgaanstaxi

Heeft u een glaasje op? Rijd dan niet zelf maar maar laat u rijden. De uitgaanstaxi van Taxi Arnhem brengt u veilig thuis, overal in Arnhem en omgeving.

Voorkom hoge taxikosten en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Arnhem : 026-6690026. U kunt ook snel en eenvoudig een taxi online bestellen.

Call Now Button